Termat dhe Kushtet

I nderuar klient

Duke përdorur OneLog, ju pajtoheni shprehimisht me termat dhe kushtet tona. Versionin më të fundit do ta gjeni gjithmonë në këtë faqe. Nëse keni ndonjë pyetje, ekipi ynë i mbështetjes do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë në çdo kohë.
Termat dhe Kushtet e OneLogVersioni 3.0 | gusht 2022